MENU

Keep it simple*

Environment - Plastics - Piping - Building

CV Sanitair Hooghuys

Category: Building

Het historisch gebouw Hooghuys in Herenthout en de omliggende parktuin kregen een centrale plek in een groot, nieuw woonproject met 64 appartmenten verdeeld over 4 aparte gebouwen.

In opdracht van onze klant Hooyberghs uit Arendonk zijn we onlangs gestart met de plaatsing van de centrale verwarming en de sanitaire installaties in de verschillende residenties.

Elk appartement wordt uitgerust met een individuele gascondensatieketel die voldoet aan de laatste energierichtlijnen. We maken hierbij gebruik van de laatste technologieën en garanderen zo een hoog rendement tegen een lage verbruikskost. Op vraag van enkele kopers worden de voorziene wandradiatoren vervangen door vloerverwarming.

Door onze jarenlange ervaring en kennis, bleken we ook de geschikte partner voor de sanitaire installaties in de appartementen. Niet alleen de leidingen en het kraanwerk werden door ons voorzien, maar ook de sanitaire toestellen worden door onze medewerkers vakkundig geplaatst.

Binnen Benvitec zorgt Benvitec Building voor een volledige aanbod van sanitaire oplossingen en verwarming. Indien u hierover meer informatie wenst, kan u ons contacteren via info@benvitec.be of het formulier op onze contactpagina.

Nieuwscategorieën

Volg het nieuws via RSS

Benvitec RSS Feed