MENU

Keep it simple*

Environment - Plastics - Piping - Building

Ucrete kunstharsvloer

Category: Building

Kunstharsvloeren hebben verschillende kwaliteiten en kenmerken, die vooral voor bedrijven in de voedingsindustrie en de chemische sector vele voordelen kunnen bieden. Afhankelijk van de specifieke noden van onze klanten, gaan we steeds op zoek naar de juiste samenstelling van de kunsthars. Voor onze klant in Herentals gebruikten we de Ucrete kunstharsvloer om een oppervlakte van 2 500m² mee te bekleden.

Ucrete vloeren beschikken over verschillende eigenschappen die essentieel zijn voor bedrijven die met delicate of gevaarlijke materialen werken. Zo heeft de Ucrete kunsthars een grote massadichtheid, wat ervoor zorgt dat de vloer geen (chemische) stoffen kan absorberen. Die absorptiegraad van 0,0% zorgt er bovendien voor dat bacteriën zich niet kunnen hechten aan de vloer, en zich dus ook niet kunnen voortplanten.

Verder is de Ucrete kunstharsvloer bestand tegen zware ballasten en hoge temperaturen (tot 150°). In combinatie met verschillende afwerkingsmogelijkheden -zoals een anti-sliplaag- zorgt deze vloer voor een veilige werkplek voor de medewerkers en een stabiele omgeving voor het productieproces. Bovendien kan deze vloer 48u na de plaatsing al opnieuw belast worden, waardoor de productie slechts een geringe tijd onderbroken dient te worden.

Kunstharsvloeren zijn vaak een rendabele oplossing voor lange termijn. Overweegt u om een kunstharsvloer te laten installeren? Vraag gerust om meer informatie, zodat we samen met u de juiste samenstelling kunnen selecteren.

Nieuwscategorieën

Volg het nieuws via RSS

Benvitec RSS Feed